Siirry suoraan sisältöön

Vauva- taapero- ja perheuinnit 3kk-5v.

(30min)

Turvallista, ohjattua ja suunniteltua vauva- taapero- ja perheuintia.

Vesi on vauvalle luontainen elementti. Vedessä tapahtuvan leikin avulla pyritään tukemaan lapsen yksilöllistä, fyysistä, psyykkistä ja sosio-emotionaalista kehitystä. Vesi tarjoaa kehityksen kannata tärkeitä uusia aistikokemuksia. Vauvauinnin tavoitteena onkin tehdä lapsesta veden ystävä. Uintituokion aikana toimitaan lapsen ehdoilla, sen hetkinen sisäinen ja motorinen kehitys huomioiden.

Vauvan voi ilmoittaa osalliseksi ryhmään syntymän jälkeen. Vauvauintiin voi tulla mukaan, kun lapsi painaa 5 kiloa ja on 3 kuukauden ikäinen. Vauvauinnin voi aloittaa 3-18kk iässä. GoBabyGo.n vesipeuhu- ja perheryhmiin voi osallistua yhden tai useamman lapsen kanssa (ikäsuositukset ovat suuntaa antavia). Polskimme kylpylähotelli Caribian ihanan lämpimässä 34c VIP altaassa sekä 32c asteisessa KVPS Katariinakodin yksityisessä altaassa, joka sijaitsee Katariinanlaaksossa. Aikuinen-lapsi uinteja on myös Turun Verkahovissa.

Supersuosituissa uinneissa lauletaan, leikitään, harjoitellaan sukelluksia, tasapainoillaan, tutustutaan jo vauvasta alkaen hengenpelastautumiseen, tehdään monipuolisia uintiharjoitteita (mm. uimarenkailla, laudoilla, ”lötköillä”, patjoilla) ja ennen kaikkea nautitaan ihanasta yhdessäolosta! Toiminta on energisesti ohjattua, koko keston ajan. Kevät- ja syyskaudella halukkailla on mahdollisuus osallistua vedenalaisiin valokuvauksiin, jotka toteuttaa ammattikuvaaja.

Sopivan kokoiset ryhmämme on jaettu useaan eri ikä- ja taitotasoon. Monipuoliset vesipeuhuryhmämme on suunnattu noin 1-5 vuotiaille lapsille. Tarkat ryhmäjaot löytyy ”aikataulut” kohdasta. Yli kolmevuotiaat vesipedot voivat aloittaa myös uimakoulu ryhmissämme: www.liikutaanilosta.fii/uinnit-ja-uimakoulut

Ei ole olemassa väärää tai huonoa ikää aloittaa uintiharrastusta -vaan parasta just nyt! Opetusmetodimme ei perustu pelkästään lapsen sukellusrefleksiin, joten aloitusiästä ei tarvitse murehtia.

Uintiin voi osallistua lapsen kanssa yksin tai kahden aikuisen voimin. Molemmat vaihtoehdot sisältyvät kurssihintaan (15e/krt) ja erillistä maksua sisäänpääsystä ei suoriteta. Kausimaksun voi maksaa joustavasti yhdessä, kahdessa tai kolmessa erässä. Mahdollisia poissaoloja voi halutessa korvata muissa uintiryhmissä, vauvojen jumpassa tai GoKidsGo ryhmissä. Ilmoitus poissaolosta tulee tehdä sähköpostitse, vähintään 4h ennen uinnin alkua.

Myymme altaan reunalla kestouimavaippoja eri kokoisina (15e). Tarkemman infopaketin saa ryhmään ilmoittautumisen jälkeen, noin viikko/kaksi ennen ryhmän alkua. Kaikkiin uintiryhmiin voi tulla mukaan missä kohtaa vuotta tahansa. Paikkatilanteet näet varausjärjestelmästä ja voit kysyä vapaita paikkoja myös puhelimitse: 044 9883314 tai sähköpostitse: liikutaanilosta@outlook.com.

Lapsen uintipolku

Vauvauinti 3-24kk / 3 eri tasoryhmää >>

Perheuinti 3kk-5v.>>

Vesipeuhu n.2-6v. (aikuinen mukana) >>

Uidaan yhdessä -uimakoulu 4-9v (aikuinen mukana) >>

Perheuimakoulu 4-9v (aikuinen mukana) >>

TurtleSwim 3-6v (ilman aikuista + kelluttavalla puvulla) >>

Startti -uimakoulu 4-7v >>

Alkeisuimakoulu (A ja B) >>

Jatkouimakoulu >>

Tekniikkauimakoulu

Liikutaan ilosta Oy

Hanna Kiuru

liikutaanilosta@outlook.com

p. 044-9883314