Siirry suoraan sisältöön

Muskarit, tanssi- ja laulumuskarit

Liikunnalliset muskarit (40min)

GoBabyGo liikunnallisissa ja elämyksellisissä muskareissa tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan ja eri soittimiin, liikutaan lapsen kanssa, rauhoitutaan, opitaan tärkeitä sosiaalisia taitoja ja pidetään hauskaa. -Koko maailma, se on tässä ja nyt!

Toiminta on jaettu vauva- taapero- napero ja perhemuskariin. Perheryhmään voi osallistua yhden tai useamman lapsen kanssa. Muskareissamme tärkeintä on monipuolisen musiikin kokemisen ja tekemisen ilo yhdessä vanhemman kanssa sekä lapsen musiikillisen uteliaisuuden herättäminen. Toimintamme tukee myös lapsen kokonaisvaltaista kehitystä.

Tavoitteenamme on luoda muskarista jokaiselle lapselle viikon kohokohta! Aikuisena ryhmässä voi toimia oma isä tai äiti, mutta yhtä hyvin kummi tai isovanhempi. Kausimaksumme sisältää lapsen sekä 1-2 aikuista. Ohjaajana toimii iloinen ja energinen klassisen laulun musiikkipedagogi Sanna-Marja. Suositut muskarit järjestetään Karjalaisten Talolla Kähärissä.

Tanssi- ja laulumuskarit (40min)

TanssiMuskariin lapsi voi osallistua yhdessä aikuisen kanssa tai ilman! TanssiMuskarissa lauletaan, tanssitaan ja leikitään kokeneen ohjaajan johdolla. Ryhmässä tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan leikin ja ilon kautta. Tunnilla harjoitellaan musiikillisten asioiden sekä tanssin lisäksi keskittymistä ja ryhmässä toimimista. 

Taitotason mukaan harjaannutetaan lapsen musiikillista muistia, musiikin kuunteluvalmiuksia ja äänenkäyttöä sekä tuetaan hänen kognitiivista, emotionaalista, motorista ja sosiaalista kehitystään. Laulu- ja tanssimuskarissa, jossa lapsi harrastaa ilman mukana olevaa omaa aikuista, harjoitellaan laulamisen iloa ja opetellaan hyvää äänenkäyttöä. Laulu- ja tanssimuskarissa tuetaan lapsen luontaisen laulun kehittymistä laulaen erilaisia lapsen äänialalle sopivia lauluja.

Pienempien tunnilla opitaan hahmoittamaan muotoa, tilaa, musiikkia ja rytmiä. Reipasta menoa ja tanssillista ilmaisua mielikuvituksen ja leikin siivittämänä. Yhteinen tekeminen, lorut, laulut, liikkeen ja leikin ilo ovat avainasemassa. Tunnille voi tulla oman vanhemman, isovanhemman, kummin tai muun tärkeän aikuisen kanssa. 

Tunnille mukaan rennot vaatteet, juomapullo ja lapselle sisätossut (/paljailla varpailla).

Liikutaan ilosta Oy

Hanna Kiuru

liikutaanilosta@outlook.com

p. 044-9883314