Siirry suoraan sisältöön

Asiakaskokemukset

”Kiitos ihanalle opettajalle! 
Meidän uimari ei tiennyt kumpaa odotti enemmän; uimaan pääsyä vai ohjaajan näkemistä”

”Mukavaa yhdessäoloa äidille/isälle & lapselle. Todella monipuolisia leikkejä ja lapsi lähti aina niin innoissaan jumppaan”

”Kiitos ihanista jumpista! Mukavaa oli oppia lapsen kanssa temppuja, jotka yksin olisi jäänyt tekemättä”

”Suurkiitos ihanista jumpista & uinneista. Ollaan nautittu koko sydämmistämme! Hauskaa on ollut joka ikinen kerta!”

”Mahtava uimakoulu ja mahtava ohjaus! Täällä ollaan niin innoissaan että syksyä on vaikea odottaa”

”Paljon kiitoksia todella hyvin suunnitelluista ja mukaansatempaavista jumpista!”

”Kiitokset ihanista ryhmistä, jossa lapsella on ilo liikkumiseen!”

”Uimakoulu oli mitä parhainta. Ja Milka niin super hyvä ohjaaja, eipä voisi parempaa edes ajatella tai toivoa… Suuret kiitokset, jatkamme aivan varmana!”

”Tuhannet kiitokset kuluneesta kaudesta, hauskaa on ollut ja uutta opittu! Jumppaa kysellään viikon aikana useasti ja maanantai aamuisin on riemu ylimmillään, kun vihdoin on jumppapäivä!”

”Kiitos ääreismahtavasta kaudesta! Kehitys on taas ollut huimaa…”

”Todella kivat tunnit ja aina jotain uutta. Viikon ehdoton kohokohta!!”

”Kaiken muun + + + asioiden jälkeen, korvausjärjestelmä toimii aivan loistavasti. Asiakaspalvelu on ihan mahtavaa ja sähköposteihin vastataan nopeasti sekä asiallisesti. Oikealla alalla olette ja mahtavaa työtä teette!!”

”Aivan mahtavat vetäjät!!”

”Lorut, laulut ja leikit toistuvat päivittäin kotona. Kiitos, kiitos, kiitos… ”

”Lasten tanssit ovat olleet mitä ihanin piristys viikkoon. Tyttö nauttinut ”täysin rinnoin”. Ihanan monipuolista, ammattitaitoista ja menevää ohjausta. 100% HAPPY!”

”Oli hauska seurata, miten vauvat kasvoivat ja kehittyivät ihan hurjasti talven aikana”

”Kiitos todella ihanista ja innostavista jumpista! -Minusta tulee isona jumppatäti Hanna”

 ”Usealla eri firmalla uineena (Helsingissä ja Turussa) voin kyllä sanoa, että ihan ehdottomasti paras ohjaus. Kiitos mahtavista uinneista ja siitä energiasta!”

”Ihanan yksilöllistä lapsen huomioimista! Tuntien sisältö ja ohjaus aina niin monipuolista ja vauhdikasta. Opittu paljon!!”

”Uinnit todella monipuolisia ja vesipelkoinen äiti pääsi kammostaan. Isosti kiitos!!”

”Kiitos ihanasta jumpparyhmästä! On ollut joka viikko niin kiva tulla! Aina on ollut sellainen tervetullut olo ja jokainen lapsi saa myös erityishuomiota. Teette tosi hienoa työtä”

”Seuraavan jumppapäivän odotus alkaa, heti kun tunti loppuu 🙂 ”

”Vauvajumppa opetti vauvan käsittelyä, niin huimasti etten olisi yksin voinut tätä kaikkea ikinä oppia/tietää. Oli ihanaa nähdä, miten vauvat kasvoivat kauden aikana ja uudet äitikaveritkin oli erittäin tervettulleita elämään. Viikon ehdoton piristys tuoreen kotiäidin arkeen”

”GoBabyGo.n lasten uimakoulut ovat niin ammattitaitoisesti ja huomioiden ohjattuja! Kiitos kuluneista kursseista!! Tullaan taas uudelleen heti, kun niitä järjestetään”

”Todella ihanat jumpat. Aina niin hyvän mielen meno! Ihan paras aloitus viikolle”

”Kiitos paljon kivoista jumppahetkistä. Toivat tosi paljon rohkeutta meidän tytölle sekä minulle”

”Suurkiitokset jälleen superkivasta kaudesta! Jumppalauluja lauletaan kotonkakin ihan koko ajan ja innolla odotetaan aina seuraavaa kertaa…”

”Teette kyllä niin mahtavaa ja tärkeää työtä! Jumppa ja uinti on ollut meidän perheen kohokohta viikossa jo usean vuoden. Aina niin iloista meininkiä ja suunniteltuja tunteja. Ihanaa seurata lapsen kehtitystä positiivisessa ympäristössä. Nähdään taas ensi kaudella!”

”Muskareista ei voisi toivoa yhtään enempää, ei siis MITÄÄN parannettavaa. Ohjaaja aivan super ihana!”

”Kiitos kevään uinneista -hyvin päästiin mukaan, vaikka aloitettiin vasta 10-kuisena! Jatkoa odotellen”

”Kiitos iloisista hetkistä ja kannustavista retkistä, joita olemme saaneet uinneissa viettää. Varmana näemme altaassa taas syksyllä”

”Lastentanssissa niin ihana tunnelma… Lapsella ei ollut mitään suorituspaineita ja ohjaaja oli erittäin pätevä”

”Suuri kiitos hauskoista ja innostavista uintihetkistä! Saimme vesipeuhukurssin joulupukilta ja se oli paras lahja ikinä!! Toivottavasti nähdään jatkossakin :)”

”Kiitos vielä juuri päättyneestä tanssimuskarista! Sanna-Marja ohjasi hyvin, ihanan hymyilevällä otteella. Ohjelma oli hyvin suunniteltu, sopivasti vaihtelevaa ja toisaalta toistoja pienen lapsen tarpeisiin. Oli iloinen yllätys, miten hyvin tämä sujui lapsen kanssa, kiitos siitä ohjaajalle.”

”Hanna haluan sinulle sanoa erityiset kiitokset näistä uinneista. Ollut ihan mahtavia ja on ollut ihana huomata miten innoissaan lapsi aina on. Itselle kun vesi ollut aina vähä vieras ja jopa pelottava elementti, niin halunnut antaa lapselle sen riemun mitä uinnista voi saada. Olen saanut itsekin sellaista varmuutta, että lapseni pystyy ja osaa monia asioita mitä itse ensin ”kauhistelee”. Haluan pitää tätä harrastusta yllä!”

Liikutaan ilosta Oy

Hanna Kiuru

liikutaanilosta@outlook.com

p. 044-9883314