Siirry suoraan sisältöön

GoBabyGo vauvajumppa

(40min)

Vauvojen jumppa on suunnattu vauvoille, jotka jo itse kannattelevat päätään (n.2.5kk). Ryhmissä voi jatkaa, kunnes lapsi oppii itse kävelemään. Tavoitteena jumpassa on tutustuttaa vauva omaan kehoonsa ja tukea monipuolisesti hänen motorista kehitystään, mutta ennen kaikkea tarjota ihanaa yhdessäoloa ja uusia ihmeellisiä elämyksiä…

Jokainen tunti sisältää motorisia harjoitteita, musiikkia ja loruja, vauvan venytyksiä, tanssia tai kevyttä kuntoilua sekä huikeaa vauvasirkusta (mm. kuperkeikkoja, tasapainoilua, voltteja, kärrynpyöriä).

Tanssissa ja keinutuksissa vauvan tasapainoaisti kehittyy, hieronta edistää vauvan hermoston kehitystä ja vauvan venytykset aktivoivat aivoja. 

Lisäksi kiertävä teema joka viikko: leikkivarjoa, palloja, huiveja, värejä ja ääniä, lakana -teemaa sekä temppuilua. Vauvan voi ilmoittaa mukaan ryhmään syntymän jälkeen.

Viikon odotetuin aktiiviharrastus! Tunnit mahdollistavat vanhemmalle myös pienen sosiaalisen hetken muiden aikuisten kanssa. Ryhmään voi osallistua äiti, isä, isovanhempi tai muu läheinen aikuinen. Hyvän mielen lisäksi tarvitset päällesi mukavat vaatteet, vesipullon ja harson/liinan patjan päälle.

Liikutaan ilosta Oy

Hanna Kiuru

liikutaanilosta@outlook.com

p. 044-9883314