Siirry suoraan sisältöön

Naperopalloilu ja MiniFutis

MiniFutis (40min)

MiniFutis pallokoulussa pääsee harjoittelemaan palloilutaitoja turvallisessa ja mukavassa ympäristössä osaavan ohjaajan kanssa. Yhdessä harjoitellessa kehittyvät pallotaitojen lisäksi ketteryys, koordinaatiokyky, motoriset- sekä sosiaaliset taidot.

Tunneilla on iloinen, yhdessä oppimisen ja tekemisen turvallinen mieli. MiniFutiksessa pääsee tutustumaan monipuolisesti jalkapallon maailmaan, vauhdikkaita leikkejä unohtamatta.  Ryhmät soveltuvat sekä tytöille että pojille. Tunnille voi ottaa mukaan oman jalka- lento- tai koripallon.

Naperopalloilu 2-4v (40min)

Naperopalloilu on lapsen ja aikuisen yhteistä mukavaa tekemistä liikunnan parissa. Naperopallossa tutustutaan eri pallo- ja mailapeleihin ja harjoitellaan palloilun perustaitoja mm. leikkien ja leikinomaisten harjoitteiden avulla. Liikuntaleikeissä, radoilla ja erilaisissa tehtävissä kehittyy mm. motoriikka, tasapaino, kehonhallinta ja itsetunto. Tunnilla edetään perheen omien taitojen mukaan, eikä lapsi tarvitse aiempaa kokemusta liikunnasta tai palloilusta. Tunnilla harjoitellaan myös sosiaalisia taitoja, ohjeiden kuuntelua ja ryhmässä toimimista. Tule innostumaan palloilusta ja yhdessä perheenä liikkumisesta!

Liikutaan ilosta Oy

Hanna Kiuru

liikutaanilosta@outlook.com

p. 044-9883314