Siirry suoraan sisältöön

Palveluehdot

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen tapahtuu GoBabyGo.n ilmoittautumispalvelun kautta. Kertamaksulla haluava voi sopia käynnin sähköpostitse tai puhelimitse. Mukaan voi tulla myös kesken kauden ja kausimaksu määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan. Ryhmien ajankohtainen tilanne näkyy ilmoittautumispalvelusta (Hoika).

Tuntien maksaminen:
Lasku tulee ilmoittautumisen yhteydessä asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin (tarkista roskapostit). Kausimaksun voi ryhmästä riippuen valita 1-4 erään. Tunneille osallistuminen edellyttää, että lasku on maksettu eräpäivään mennessä. GoBabyGo voi luovuttaa paikan toiselle asiakkaalle, mikäli laskua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä. Varattu paikka vie aina toiselta asiakkaalta mahdollisuuden päästä ryhmään.

Osallistumisen peruuttaminen:
Osallistuminen jumppaan on oikeus peruuttaa veloituksetta kaksi viikkoa ennen jumpan alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% osallistumismaksusta. Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteeseen liikutaanilosta@outlook.com

Ryhmän peruuntuminen tai muuttuminen:
Ryhmän aloitus voidaan perua tai ryhmää voidaan muuttaa vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Asiasta tiedotetaan aina sähköpostitse.

Yksittäisen tunnin peruuntuminen:
Yksittäiset tunnit saattavat peruuntua yllättävän salivuoron tai ohjaajan sairastumisen vuoksi. Asiasta tiedotetaan aina sähköpostilla ja kiireellisissä tapauksissa myös tekstiviestillä. Poisjääneen tunnin tilalle järjestetään korvaava tunti, joko toisella aikataulussa olevalla samanlaisella tunnilla tai järjestämällä ylimääräinen korvaava kerta. Korvaava kerta voi olla toisessa toimipisteessä ja poiketa normaalitunnin sisällöstä.
Vakuutukset:
GoBabyGo.n tunnit eivät sisällä vakuutusta. Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavista vakuutuksesta.

Oikeus muutoksiin pidätetään.