Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

  

 "Sano se minulle, niin unohdan sen.

Näytä se minulle, niin muistan sen.

Anna minun tehdä se, niin osaan sen"

kiinalainen sananlasku

  

 

 liikutaanilosta@outlook.com

p. 044 988 3314

 

Nyt myös instassa! @gobabygofin

 

YHTEISTYÖSSÄ:

 

Anna lapsellesi elintärkeä taito -uimataito!

GoBabyGo.lla voi harrastaa monipuolisesti uintia, aina vauvasta tekniikkaryhmään asti. Kaikkiin uintiryhmiin voi tulla mukaan, missä kohtaa vuotta tahansa.

Erityislapset ovat erittäin tervetulleita kaikkiin ryhmiin, jossa aikuinen (esim. fysioterapeutti/oma vanhempi) on mukana.

KVPS, Katariinakoti (ent. Epitihia) /vesi 32c, Katariinanlaakso

Kylpylähotelli Caribiassa /vesi 34c, YO-kylä

Sairauspoissaoloja voi korvata muissa ryhmissä, jos ilmoitus poisjäännistä on tehty hyvissä ajoin sähköpostitse. Korvauskerrasta tulee sopia sähköpostitse 0-14 päivän kuluessa: liikutaanilosta@outlook.com

 

Lapsen uintipolku:

Vauvauinti 3-24kk /3 eri tasoryhmää

Perheuinti 3kk-5v

Vesipeuhu n.2-6v (aikuinen mukana)

TurtleSwim 3-6v (ilman aikuista + kelluttavalla puvulla)

Uidaan yhdessä -uimakoulu 4-10v

Alkeisuimakoulu (A ja B)

Jatkouimakoulu

Tekniikkauimakoulu

 

Vauva- ja perheuinti 

Caribia + Katariinakoti, KVPS (ent. Epitihia)

Turvallista, ohjattua ja suunniteltua vauva- taapero- ja perheuintia.

Vesi on vauvalle luontainen elementti. Vedessä tapahtuvan leikin avulla pyritään tukemaan lapsen yksilöllistä, fyysistä, psyykkistä ja sosio-emotionaalista kehitystä. Vesi tarjoaa kehityksen kannata tärkeitä uusia aistikokemuksia. Vauvauinnin tavoitteena onkin tehdä lapsesta veden ystävä. Uintituokion aikana toimitaan lapsen ehdoilla, sen hetkinen sisäinen ja motorinen kehitys huomioiden.

SwimBabySwim vauvauinnin voi aloittaa 3kk ikäisenä ja 5kg painoisena. Kaikki vauvauintiryhmämme on ohjattuja koko keston ajan. Tasoryhmiä löytyy aloittaville ja aiemmin uineille vauvoille. Osallistumalla oikean tasoiseen ryhmään saat parhaimmat opit vauvauinnin saloihin! Vauvauinnin aloitus tapahtuu veteen ja ympäristöön totuttelulla sekä perusotteiden harjoittelulla. Jokainen kerta on erikseen tarkkaan suunniteltu uintikokonaisuus.

Perheuintiin voi osallistua yhden tai useamman lapsen kanssa. Tarkemman tuntikuvauksen voi lukea "Tuntikuvaukset -SwimBabySwim". Aamu/päiväryhmät uivat Caribiassa ja iltaryhmät ihanan rauhallisessa yksityisaltaassa Epitihiassa. Suosituissa uinneissa lauletaan, leikitään, harjoitellaan sukelluksia, tutustutaan jo vauvasta alkaen hengenpelastautumiseen, tasapainoillaan, tehdään monipuolisia uintiharjoitteita (mm. uimarenkailla, laudoilla, "lötköillä", patjoilla) ja ennen kaikkea nautitaan ihanasta yhdessäolosta. Opetusmetodimme ei perustu pelkästään lapsen sukellusrefleksiin, joten aloitusiästä ei tarvitse murehtia.

Ryhmät ovat suomeksi ohjattuja, mutta pyrimme auttamaan tarvittaessa myös muilla kielillä. Uinnessa tulee käyttää kestouikkareita (myynnissä myös altaalla) tai kireälahkeista uima-asua. Uintiin voi osallistua lapsen kanssa yksin tai kahden aikuisen voimin. Molemmat vaihtoehdot sisältyvät kurssihintaan (15e/krt) ja erillistä maksua sisäänpääsystä ei suoriteta.

 

Vesipeuhu

Caribia + Katariinakoti

Ei ole olemassa väärää tai huonoa ikää aloittaa uintiharrastusta -vaan parasta just nyt!

GoBabyGo.n vesipeuhu -ryhmät on suunnattu noin 2-6 vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Ryhmään voi siirtyä vauvauinnista tai uutena vesipeuhulaisena. Energisillä tunneilla harjoitellaan monipuolisesti leikkiä, lauluja ja hengenpelastautumista unohtamatta. Tavoitteena on tehdä lapsesta veden ystävä ja uimaankin on mahdollista oppia jo 3-v alkaen. Aamu/päiväryhmät uivat Caribiassa ja iltaryhmät Epitihiassa, molemmissa altaissa ihanan lämmin vesi.

Uintiin voi osallistua lapsen kanssa yksin tai kahden aikuisen voimin. Molemmat vaihtoehdot sisältyvät kurssihintaan (15e/krt) ja erillistä maksua sisäänpääsystä ei suoriteta. Kesto 30min.

 

Startti -uimakoulu

Katariinakoti, KVPS

Ryhmä on suunnattu 4-7 -vuotiaille lapsille ensimmäiseksi uimakouluksi. Harjoittelu alkaa altaan matalassa puolessa, josta edetään syvemmälle puolelle. Kurssilla käytetään oikean uintiasennon saavuttamiseksi mm. kelluttavaa vyötä ja liiviä. Lapsi on uimakoulussa ilman mukana olevaa vanhempaa. Kesto 30min.

 

TurtleSwim

Katariinakoti, KVPS

Pehmeä, lapsilähtöinen tapa oppia tärkeä uimataito. Tässä ryhmässä n.3-6v lapsi pääsee harjoittelemaan uintia suoraan Epitihian syvään altaaseen (32c) kelluttavan puvun kanssa. Kelluttavan puvun käyttöä vähennetään kurssin edetessä, jolloin lopputuloksena on oikeat uintiliikkeet ja uintiasennon omaava lapsi. Pukua ei tarvitse itse hankkia vaan lapsi saa sen käyttöönsä altailla. Puku tukee uimaan oppimista, antaen turvaa sekä varmuutta, helppoon ja hauskaan harjoitteluun.

TurtleSwim uidaan ilman mukana olevaa aikuista (30min).

Suoritetusta kurssista myönnetään TurtleSwim -diplomi.

 

Uidaan yhdessä -uimakoulu

KVPS, Katariinakoti

Uidaan yhdessä -uimakoulun aikana aikuinen oppii avustamaan lasta vedessä sekä tiedostamaan uinninopettelun pääpiirteet. Näin ollen yhdessä opettelu on jatkossa myös helpompaa.
Ryhmässä totuttaudutaan veteen ja kartutetaan vesitaitavuutta leikkien kautta. Harjoitellaan uinnin alkeistaitoja kuten: kastautumista, kuplien puhaltamista, itsenäistä liikkumista, kelluntoja, liukuja, hyppäämistä, sukeltamista, opetellaan oikea uintiasento sekä muutama eri alkeisuintityyli. Tavoittena on oppia 5-10m uimataito.

Uidaan yhdessä -uimakouluun voi osallistua yhden tai useamman n. 4-10v lapsen kanssa. Altaassa mukana voi olla yksi aikuinen per lapsi.

Suoritetusta kurssista myönnetään Uidaan yhdessä -diplomi.

 

Alkeisuimakoulu A

KVPS, Katariinakoti

Alkeisuimakoulussa kehitetään uinnin alkeistaitoja jo varsinaisen uimakoulun tapaan, leikkejä ja hauskuutta unohtamatta. Tavoitteena on kehittyä vedessä liikkujana, sekä harjoitella mm. sukeltamista, liukumista, kelluntaa, hengitystä sekä uinnin alkeita, kuten potkuja. Ryhmä on suunnattu 4-10 vuotiaille lapsille ilman mukana olevaa aikuista. Tavoitteena on saavuttaa 5-10m uimataito. Ryhmä harjoittelee Epitihian syvän altaan matalammalla rajatulla alueella (n. 85cm). Lapsen pituuden tulee olla noin 110cm, jotta koko pää ylettyy pinnan yläpuolelle. Kesto 40min.

Suoritetusta kurssista myönnetään Alkeisuimakoulu A -diplomi.

 

Alkeisuimakoulu B

KVPS, Katariinakoti

Ryhmä on suunnattu noin 5-10 vuotiaille vesipedoille, jotka uivat ryhmän alkaessa ilman apuvälineitä vähintään 5-10 metriä. Kurssilla vahvistetaan alkeisuimataitoja kuten kelluntoja, liukuja, hyppäämistä, sukeltamista, hengitystä sekä myyrä-, alkeisselkä- ja alkeisrintauintia. Leikit ja haskuus on oleellinen osa harjoittelua. Tavoitteena on saavuttaa 10-15m uimataito. Ryhmä harjoittelee Epitihian altaassa, ilman mukana olevaa aikuista (40min). Kesto 40min.

Suoritetusta kurssista myönnetään Alkeisuimakoulu B -diplomi.

 

Jatkouimakoulu

KVPS, Katariinakoti

Jatkouimakoulun opetuksessa käydään läpi oikea uinnin hengitystekniikka ja eri uintilajien perustekniikat: selkä-, rinta- ja vapaauinti. Myös hypyt, kuperkeikat, käsiseisonta, kylkiliuku ja sukellukset kuuluvat opetettaviin asioihin. Ryhmään tullessa lapsella olisi hyvä olla 15 metrin uimataito. Ryhmä harjoittelee Epitihian syvässä altaassa. Kesto 40min.

Suoritetusta kurssista myönnetään Jatkouimakoulu -diplomi.

 

Tekniikkauimakoulu

KVPS, Katariinakoti

Tekniikkauimakoulussa lisätään kestävyyttä ja harjoitellaan mm. krooliuinnin ja selkäkroolin tekniikkaa, hengitystä, hyppyjä ja sukelluksia. Tekniikkauimakoulussa käydään myös läpi tärkeitä hengenpelastustaitoja. Ryhmään voi osallistua 20 metrin selkä- ja vatsauinnin taitotasolla. Ryhmä harjoittelee Epitihian syvässä altaassa ja tavoitteena on saavuttaa 40-60m uimataito. Kesto 40min.

Suoritetusta kurssista myönnetään Tekniikkauimakoulu -diplomi.

 

Uinnin yksityisopetus

Varaa lapsellesi 3-5 kerran yksityisopetus tai opetus pienryhmään (2-4 lasta). Vapaita allasaikoja voi tiedustella sähköpostitse: liikutaanilosta@outlook.com tai 044 988 3314. Yksityisopetusta myös aikuisille!