Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

  

 "Sano se minulle, niin unohdan sen.

Näytä se minulle, niin muistan sen.

Anna minun tehdä se, niin osaan sen"

kiinalainen sananlasku

  

 

 liikutaanilosta@outlook.com

p. 044 988 3314

 

YHTEISTYÖSSÄ:

 

Tule opettamaan lapsellesi elintärkeä taito -uimataito!

GoBabyGo.lla voi harrastaa monipuolisesti uintia, aina vauvasta tekniikkaryhmään asti. Kaikkiin uintiryhmiin voi tulla mukaan, missä kohtaa vuotta tahansa.

Erityislapset ovat erittäin tervetulleita kaikkiin ryhmiin, jossa aikuinen (esim. fysioterapeutti/oma vanhempi) on mukana.

KVPS, Epitihian palvelutalossa /vesi 32c, Katariinanlaakso

Kylpylähotelli Caribiassa /vesi 34c, YO-kylä

Kansallisella Palvelutalolla, Ruohonpää

Sairauspoissaoloja voi korvata muissa ryhmissä, jos ilmoitus poisjäännistä on tehty hyvissä ajoin. Korvauskerrasta tulee sopia sähköpostitse 0-14 päivän kuluessa: liikutaanilosta@outlook.com

 

Lapsen uintipolku:

Vauvauinti 3-18kk /3 eri tasoryhmää

Swim&Sing 3kk-6v (musiikillinen englanninkielinen leikkiryhmä)

Perheuinti 3kk-5v

Vesipeuhu n.2-5v (aikuinen mukana)

Vesiseikkailu 3-5v (lasten altaassa ilman aikuista)

Perheuimakoulu 4-10v

TurtleSwim 3-6v (ilman aikuista + kelluttavalla puvulla)

Alkeisuimakoulu 4-10v /2 eri tasoa (ilman aikuista)

Jatkouimakoulu 7-12v

Tekniikkauimakoulu 8-12v

 

Vauva- ja perheuinti 

Turvallista, ohjattua ja suunniteltua vauva- taapero- ja perheuintia.

Vesi on vauvalle luontainen elementti. Vedessä tapahtuvan leikin avulla pyritään tukemaan lapsen yksilöllistä, fyysistä, psyykkistä ja sosio-emotionaalista kehitystä. Vesi tarjoaa kehityksen kannata tärkeitä uusia aistikokemuksia. Vauvauinnin tavoitteena onkin tehdä lapsesta veden ystävä. Uintituokion aikana toimitaan lapsen ehdoilla, sen hetkinen sisäinen ja motorinen kehitys huomioiden.

SwimBabySwim vauvauinnin voi aloittaa 3kk ikäisenä ja 5kg painoisena. Kaikki vauvauintiryhmämme on ohjattuja koko keston ajan. Tasoryhmiä löytyy aloittaville ja aiemmin uineille vauvoille. Osallistumalla oikean tasoiseen ryhmään saat parhaimmat opit vauvauinnin saloihin! Vauvauinnin aloitus tapahtuu veteen ja ympäristöön totuttelulla sekä perusotteiden harjoittelulla. Jokainen kerta on erikseen tarkkaan suunniteltu uintikokonaisuus.

Perheuintiin ja vesipeuhuihin voi osallistua yhden tai useamman lapsen kanssa. Tarkemman tuntikuvauksen voi lukea "Tuntikuvaukset -SwimBabySwim". Aamu/päiväryhmät uivat Caribiassa ja iltaryhmät ihanan rauhallisessa yksityisaltaassa Epitihiassa. Suosituissa uinneissa lauletaan, leikitään, harjoitellaan sukelluksia, tasapainoillaan, tehdään monipuolisia uintiharjoitteita (mm. uimarenkailla, laudoilla, "lötköillä", patjoilla) ja ennen kaikkea nautitaan ihanasta yhdessäolosta!

Ryhmät ovat suomeksi ohjattuja, mutta pyrimme auttamaan tarvittaessa myös muilla kielillä. Uinnessa on hyvä käyttää kestouikkareita (myynnissä myös altaalla) tai kireälahkeista uima-asua. Uintiin voi osallistua lapsen kanssa yksin tai kahden aikuisen voimin. Molemmat vaihtoehdot sisältyvät kurssihintaan (15e/krt) ja erillistä maksua sisäänpääsystä ei suoriteta.

 

Vesipeuhu

Ei ole olemassa väärää tai huonoa ikää aloittaa uintiharrastusta -vaan parasta just nyt! Opetusmetodimme ei perustu pelkästään lapsen sukellusrefleksiin, joten aloitusiästä ei tarvitse murehtia.

GoBabyGo.n vesipeuhu -ryhmät on suunnattu noin 2-5 vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Ryhmään voi siirtyä vauvauinnista tai uutena vesipeuhulaisena. Energisillä tunneilla harjoitellaan monipuolisesti, leikkiä ja lauluja unohtamatta! Aamu/päiväryhmät uivat Caribiassa ja iltaryhmät Epitihiassa, molemmissa altaissa ihanan lämmin vesi.

Uintiin voi osallistua lapsen kanssa yksin tai kahden aikuisen voimin. Molemmat vaihtoehdot sisältyvät kurssihintaan (15e/krt) ja erillistä maksua sisäänpääsystä ei suoriteta. Kesto 30min.

 

Swim&Sing

Ryhmät ovat englanniksi ohjattuja "kielikylpyjä".

SwimAndSing combines music and playing in the water. This class offers fun learning tools for swimming and great bonding time for families. We will use simple songs and rhymes that are repetitive and easy to learn. Welcome to our musical aquatic funland!

Aged from 3 month to 6-years.

 

Vesiseikkailu

Vesiseikkailussa lapsi totuttelee veteen Epitihian lastenaltaassa (32c), ilman mukana olevaa aikuista. Ryhmän tasovaatimuksena on se, että lapsi on täyttänyt 3-v ja pystyy reippaana toimimaan ohjatussa ryhmässä (40min). Leikkiä, laulua, kuplia sekä paaaljon läiskytystä ja hauskanpitoa!

Jos lapsi osallistuu ohjattuun uintiin ennemmin yhdessä mukana olevan aikuisen kanssa, on oikea valinta Vesipeuhu -ryhmä. Kesto 40min.

 

TurtleSwim

Pehmeä, lapsilähtöinen tapa oppia tärkeä uimataito! Tässä ryhmässä n.3-5v lapsi pääsee harjoittelemaan uintia suoraan Epitihian syvään altaaseen (32c) kelluttavan puvun kanssa. Kelluttavan puvun käyttöä vähennetään kurssin edetessä, jolloin lopputuloksena on oikeat uintiliikkeet omaava lapsi. Pukua ei tarvitse itse hankkia vaan lapsi saa sen käyttöönsä altailla. Puku tukee uimaan oppimista, antaen turvaa sekä varmuutta, helppoon ja hauskaan harjoitteluun. Tavoitteena on saavuttaa uimataito.

TurtleSwim uidaan ilman mukana olevaa aikuista (40min). Kesto 40min.

Suoritetusta kurssista myönnetään TurtleSwim -diplomi.

 

Uidaan yhdessä -uimakoulu

Ryhmässä kartutetaan vesitaitavuutta leikkien kautta sekä harjoitellaan uinnin alkeis- ja varhaistaitoja kuten kelluntaa, kuplien puhaltamista, itsenäistä liikkumista, liukuja, sukeltamista, hyppyjä ja totuttaudutaan oikeaan uintiasentoon. Myös muutamat alkeisuintityylit tulevat tutuiksi. Lapsi osallistuu uimakouluun yhdessä aikuisen kanssa. Altaassa mukana voi olla yksi aikuinen per lapsi. Kesto 30min.

Suoritetusta kurssista myönnetään Uidaan yhdessä -diplomi.

 

Alkeisuimakoulu A

Alkeisuimakoulussa kehitetään uinnin alkeistaitoja jo varsinaisen uimakoulun tapaan, leikkejä ja hauskuutta unohtamatta. Tavoitteena on kehittyä vedessä liikkujana, sekä harjoitella mm. sukeltamista, liukumista, kelluntaa, hengitystä sekä uinnin alkeita, kuten potkuja. Ryhmä on suunnattu 4-10 vuotiaille lapsille ilman mukana olevaa aikuista. Tavoitteena on saavuttaa 5-10m uimataito. Ryhmä harjoittelee Epitihian syvän altaan matalammalla rajatulla alueella (40min). Kesto 40min.

Suoritetusta kurssista myönnetään Alkeisuimakoulu A -diplomi.

 

Alkeisuimakoulu B

Ryhmä on suunnattu noin 5-10 vuotiaille vesipedoille, jotka uivat ryhmän alkaessa, ilman apuvälineitä 5-10 metriä. Kurssilla vahvistetaan alkeisuimataitoja kuten kelluntoja, liukuja, hyppäämistä, sukeltamista sekä eri alkeisuintityylejä. Leikit ja haskuus on oleellinen osa harjoittelua. Tavoitteena on saavuttaa 10-15m uimataito. Ryhmä harjoittelee Epitihian altaassa, ilman mukana olevaa aikuista (40min). Kesto 40min.

Suoritetusta kurssista myönnetään Alkeisuimakoulu B -diplomi.

 

Jatkouimakoulu

Jatkouimakoulussa opeteltavia asioita ovat mm. uinti eri alkeistyyleillä 15m, vapaavalintainen uinti 25m, kuperkeikat vedessä, kylkiliuku ja keräkaato reunalta. Opetuksessa käydään läpi oikea uinnin hengitystekniikka ja eri uintilajien perustekniikat: selkä-, rinta- ja vapaauinti. Myös hypyt ja sukellukset kuuluvat opetettaviin asioihin. Ryhmään tullessa lapsella olisi hyvä olla 10-15 metrin uimataito. Ryhmä harjoittelee Epitihian syvässä altaassa, rautaisen ammattitaidon omaavan uimaopettajan johdolla. Kesto 40min.

Suoritetusta kurssista myönnetään Jatkouimakoulu -diplomi.

 

Tekniikkauimakoulu

Tekniikkauimakoulussa lisätään kestävyyttä ja harjoitellaan krooliuinnin ja selkäkroolin tekniikkaa, hengitystä, hyppyjä ja sukelluksia. Tekniikkauimakoulussa käydään myös läpi tärkeitä hengenpelastustaitoja. Ryhmään voi osallistua 20 metrin selkä- ja vatsauinnin taitotasolla. Ryhmä harjoittelee Epitihian syvässä altaassa, rautaisen ammattitaidon omaavan uimaopettajan johdolla. Kesto 40min.

Suoritetusta kurssista myönnetään Tekniikkauimakoulu -diplomi.

 

Uinnin yksityisopetus

Varaa lapsellesi 3-5 kerran yksityisopetus tai opetus pienryhmään (2-4 lasta). Vapaita allasaikoja voi tiedustella sähköpostitse: liikutaanilosta@outlook.com tai 044 988 3314. Yksityisopetusta myös aikuisille!

SwimKids perheuimakoulut

Vauhdikkaat lasten perheuimakoulut polskitaan Kansallisen Palvelutalon (Ruohonpääntie 27, 20300) allastiloissa 30min ryhmissä. Altaan vesi on 26 asteista ja meno monipuolista sekä energistä! Kursseja ohjaa uima- ja erityisuimaopettaja Milka Fromholdt, jonka ohjauksessa otetaan erilaiset oppijat huomioon sekä nautitaan täysin siemauksin vedestä turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Kurssien aikana aikuinen oppii avustamaan lasta vedessä sekä tiedostamaan uinninopettelun pääpiirteet. Näin ollen yhdessä opettelu on jatkossa myös helpompaa. Kurssin aikana on mahdollista suorittaa Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uimamerkki. Kankaisen uimapukuun ommeltavan merkin (4e) sekä uintikirjan (1e) voi halutessaan ostaa uimaopettajalta viimeisen uintikerran yhteydessä.

SwimKids alkeisuimakoulu A on suunnattu noin 4–10 -vuotiaille uimataidottomille lapsille, jotka uivat jo jonkin verran kellukkeiden kanssa tai joille vesi on uusi elementti. Kurssin tavoitteena on muutaman alkeis- tai varhaistaidon hallitseminen. Ryhmässä totuttaudutaan veteen ja kartutetaan vesitaitavuutta leikkien kautta sekä harjoitellaan uinnin alkeis- ja varhaistaitoja kuten kastautumista, kelluntaa, kuplien puhaltamista, itsenäistä liikkumista sekä totuttaudutaan oikeaan uintiasentoon. Lapsi osallistuu ryhmään yhdessä aikuisen kanssa.

SwimKids alkeisuimakoulu B on suunnattu vettä rakastaville, uimataidottomille tai jo muutamia metrejä uiville lapsille. Kurssin tavoitteena on 10 m uimataito. Kurssilla harjoitellaan alkeisuimataitoja kuten kelluntoja, liukuja, hyppäämistä, sukeltamista sekä eri alkeisuintityylejä. Kurssin aikana suoritetaan Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton alkeismerkki, joka kirjataan viimeisellä kerralla jaettavaan uintikirjaan. Lapsi osallistuu ryhmään yhdessä aikuisen kanssa.

Perheuimakoulu A/B on yhdistetty ryhmä, jossa lapsi ui taitotasostaan riippuen joko A tai B-ryhmän tavoitteiden mukaan. Kurssille voi osallistua yhden tai useamman n. 4-10v lapsen kanssa. Altaassa mukana voi olla yksi aikuinen per lapsi. Kurssin aikana suoritetaan Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton varhais-, vesitaito- tai alkeismerkki, joka kirjataan uintikirjaan.

Huomioi Kansallisen palvelutalon uimakouluun saapuessasi:

-Puku-, suihku- ja allastiloihin löydät kun tulet pääovesta sisälle ja ohitat vastaanottotiskin oikealle. Pukutiloihin jakaudutaan huoltajan sukupuolen mukaan.

- Suihkuja on käytössä kolme kummallakin puolella ja saunoja kaksi, arvotavaroita voi tuoda myös allasosaston puolelle.

- Mikäli omistat uimalasit, otathan ne mukaan tunnille. Tunneilla saa halutessaan käyttää omaa märkäpukua. Korvatulehdus tai korva-vesikontaktia aristavan lapsen kanssa voi käyttää korvatulppia sekä uimapantaa/-lakkia.

- Kannusta omaa lastasi ja ole aidosti läsnä uinnin harjoittelussa! Muista pysyä liikkeessä koko tunnin ajan.