Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

  

 "Sano se minulle, niin unohdan sen.

Näytä se minulle, niin muistan sen.

Anna minun tehdä se, niin osaan sen"

kiinalainen sananlasku

  

 

 liikutaanilosta@outlook.com

p. 044 988 3314

 

YHTEISTYÖSSÄ:

 

GoBabyGo, GoBaby&Daddy, vauvasirkus 

(40min)

Vauvojen jumppa on suunnattu vauvoille, jotka jo itse kannattelevat päätään (n.2.5kk). Ryhmissä voi jatkaa, kunnes lapsi oppii itse kävelemään. Tavoitteena jumpassa on tutustuttaa vauva omaan kehoonsa ja tukea monipuolisesti hänen motorista kehitystään, mutta ennen kaikkea tarjota ihanaa yhdessäoloa ja uusia ihmeellisiä elämyksiä. Jokainen tunti sisältää motorisia harjoitteita, lauluja, vauvan venytyksiä, tanssia ja vauvasirkusta (kuperkeikkoja, tasapainoilua, voltteja, kärrynpyöriä). Tanssissa ja keinutuksissa vauvan tasapainoaisti kehittyy, hieronta edistää vauvan hermoston kehitystä ja vauvan venytykset aktivoivat aivoja. 

Lisäksi vaihtuva teema joka viikko: mm leikkivarjoa, palloja, huiveja ja värejä, lakana -teemaa ja temppuilua. Vauvan voi ilmoittaa mukaan ryhmään syntymän jälkeen.

Vauvan ja äidin viikon odotetuin harrastus! Tunnit mahdollistavat äideille myös pienen sosiaalisen hetken muiden äitien kanssa.

Suositulla neljän kerran GoBaby&Daddy kurssilla isä tai vaikka isovanhempi, pääsee harjoittelemaan samoilla menetelmillä 3-12kk vauvan kanssa! Isä-vauva toiminta on sirkuspainotteista.

Kevät- ja syyskaudella järjestämme neljän kerran GoBabyGo.n vauvasirkuskursseja. Täällä opit mm. kaikki mahtavimmat akrobatia -temput vauvasi kanssa!! Sirkusryhmät järjestetään Teräsrautelan nuorisotalolla. Tunnille voi osallistua 1-2 aikuista.

Mahdollisia poissaoloja voi halutessa korvata muissa vauvojen jumppa ryhmissä.