Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

  

 "Sano se minulle, niin unohdan sen.

Näytä se minulle, niin muistan sen.

Anna minun tehdä se, niin osaan sen"

kiinalainen sananlasku

  

 

 liikutaanilosta@outlook.com

p. 044 988 3314

 

Nyt myös instassa! @gobabygofin

 

YHTEISTYÖSSÄ:

 

Urheilukoulu

Urheilukoulu on sekä tytöille että pojille soveltuva liikuntatunti, joka opettaa liikunnan perusteiden lisäksi ryhmässä toimimista. Tavoitteena on lapsen kokonaisvaltainen kehittäminen ja hyvä perusliikuntataitojen hallinta antaa myös pohjan lajitaitojen oppimiselle. Monipuolisten liikuntataitojen saavuttaminen vaatii lapselta saman liikkeen toistamista satoja kertoja. Lasten tulisi osata nämä mahdollisimman hyvin ja monella eri tavalla jo ennen kouluun menoa. Kun perusliikkeet eli karkeamotoriikka hallitaan hyvin, on helpompi opetella hienomotorisia taitoja. Kouluikäisten ryhmässä harjoitellaan liikkeen ja temppujen vaativimpia osia.

Urheilukoulu on energistä lasten liikuntaa, jossa harjoitellaan taitoja ja fyysisiä ominaisuuksia leikinomaisesti ja ikätason mukaisesti.

Tunnin tarkoituksena on tuottaa lapselle positiivisia kokemuksia liikunnan parissa, sekä kehittää lapsen motorisia taitoja, kuten tasapainoa, koordinaatiota ja perusliikkuvuutta.

Tietenkin myös temput, kuten mm. kuperkeikat, käsilläseisonnat ja kärrynpyörät tulevat kauden aikana tutuiksi. Urheilukoulu tarjoaa lapselle hyvän pohjan liikunnalliseen elämään ja lapsi nauttii liikunnan riemusta posket punaisena!