Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

  

 "Sano se minulle, niin unohdan sen.

Näytä se minulle, niin muistan sen.

Anna minun tehdä se, niin osaan sen"

kiinalainen sananlasku

  

 

 liikutaanilosta@outlook.com

p. 044 988 3314

 

Nyt myös instassa! @gobabygofin

 

YHTEISTYÖSSÄ:

 

Lasten satu- ja alkeisbaletti

(40min)

Lasten baletissa harjoitellaan klassisen baletin ja tanssin perusliikkeitä sekä etsitään baletinomaista liikkumistapaa -lapselle luontaisia oppimistapoja hyödyntäen. Tunneilla kehitetään tanssissa vaadittavaa lihasvoimaa, notkeutta ja ketteryyttä. Hyödynnämme opetuksessa mielikuvitusta ja rohkaisemme lapsia luovuuteen. Lapsi pääsee tutustumaan tarinoihin ja musiikkiin leikinomaisissa harjoitteissa, joissa korostuu baletin liikemuoto ja liikkumisen ilon kokeminen.

Opetuksessa painottuvat oppilaan oman kehon hahmottaminen, perusliikuntataitojen harjoittelu, koordinaatio, rytmiikka sekä luovat harjoitukset. Tanssin kautta lapsi oppii tuntemaan ja hahmottamaan omaa kehoaan uudella tavalla. Tunnilla opitaan baletin alkeisiin leikin kautta. Baletti kehittää erityisesti lapsen ketteryyttä, tasapainoa, ryhtiä ja sosiaalisia taitoja. Ryhmässä toimiminen opettaa lapselle tärkeitä sosiaalisia taitoja. 

Ohjaajana toimii ammattitaitoinen, laajan tanssitaustan omaava opettaja. Vaatetukseksi tunnille sopii jumppa/tanssipuku tai muu tanssiasu, jossa on mukava liikkua sekä tossut tai paljaat varpaat. Pienempien lasten ryhmissä on suotavaa, että huoltaja odottaa mahdollisten eroahdistusten (tai pissatusten) varalla koulurakennuksessa.