Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

  

 "Sano se minulle, niin unohdan sen.

Näytä se minulle, niin muistan sen.

Anna minun tehdä se, niin osaan sen"

kiinalainen sananlasku

  

 

 liikutaanilosta@outlook.com

p. 044 988 3314

 

Nyt myös instassa! @gobabygofin

 

YHTEISTYÖSSÄ:

 

GoKidsGo 1-6v 

(40min)

Siinä vaiheessa, kun lapsi on oppinut vakaasti ja itsenäisesti kävelemään, voitte aloittaa yhteisen vauhdikkaan harrastuksen GoKidsGo ryhmässä. Perheliikuntatunneilla lapset kehittävät leikkien lomassa motorisia taitojaan sekä ryhmässä toimimista, oman turvallisen aikuisen mukana. Sopivan kokoiset ryhmämme on jaettu useaan eri ikätasoon, joten jokaiselle menijälle löytyy varmana sopiva tunti! Ryhmiä järjestetään viikon jokaisena arkipäivänä, useassa eri toimipisteessä. Tunneille saa osallistua myös useamman lapsen kanssa. Tarkemmat ryhmäjaot löydät "aikataulut" kohdasta. Huomioittehan, että ikärajat ovat ainoastaan suuntaa antavia suosituksia.

Näiltä tunneilta ei meno lopu! Tavoitteena on luoda vahva pohja lapsen monipuoliselle kehittymiselle ja liikunnalliselle elämäntavalle. Tunnit sisältävät aina motorisia harjoitteita leikkien muodossa sekä musiikkia ja temppuilua. Oppiminen tapahtuu lähes huomaamatta esimerkkien innoittamana, sillä aikuiset opastavat tunneilla mukana. 

Kahden viikon välein vaihtuva teema (leikkivarjo, liikenne -teema, temppurata, lakana -teema, pallot, tasapaino- ja hyppyrata, kuperkeikkojen ja temppujen harjoittelemista) motivoi lasta liikkumaan monipuolisesti uusilla tavoilla. Tunneilla lapset ovat tossuilla tai paljailla varpailla. Näihin tunteihin voi osallistua joko yksi tai kaksi aikuista. 

GoKidsGo tunneilla alle vuoden ikäiset vauvat voivat olla veloituksetta mukana esim. rintarepussa. Mahdollisia poissaoloja voi halutessa korvata muissa GoKidsGo ryhmissä. 

-Luvassa punaisia poskia, 360 astetta liikettä, onnistumisen ja riemun kiljahduksia!