Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

  

 "Sano se minulle, niin unohdan sen.

Näytä se minulle, niin muistan sen.

Anna minun tehdä se, niin osaan sen"

kiinalainen sananlasku

  

 

 liikutaanilosta@outlook.com

p. 044 988 3314

 

Nyt myös instassa! @gobabygofin

 

YHTEISTYÖSSÄ:

 

GoBabyGo vauvajumppa

(40min)

Vauvojen jumppa on suunnattu vauvoille, jotka jo itse kannattelevat päätään (n.2.5kk). Ryhmissä voi jatkaa, kunnes lapsi oppii itse kävelemään. Tavoitteena jumpassa on tutustuttaa vauva omaan kehoonsa ja tukea monipuolisesti hänen motorista kehitystään, mutta ennen kaikkea tarjota ihanaa yhdessäoloa ja uusia ihmeellisiä elämyksiä...

Jokainen tunti sisältää motorisia harjoitteita, musiikkia ja loruja, vauvan venytyksiä, tanssia tai kevyttä kuntoilua sekä huikeaa vauvasirkusta (mm. kuperkeikkoja, tasapainoilua, voltteja, kärrynpyöriä).

Tanssissa ja keinutuksissa vauvan tasapainoaisti kehittyy, hieronta edistää vauvan hermoston kehitystä ja vauvan venytykset aktivoivat aivoja. 

Lisäksi kiertävä teema joka viikko: leikkivarjoa, palloja, huiveja, värejä ja ääniä, lakana -teemaa sekä temppuilua. Vauvan voi ilmoittaa mukaan ryhmään syntymän jälkeen.

Viikon odotetuin aktiiviharrastus! Tunnit mahdollistavat äideille myös pienen sosiaalisen hetken muiden äitien kanssa. Hyvän mielen lisäksi tarvitset päällesi mukavat vaatteet ja vesipullon.

Mahdollisia poissaoloja voi halutessa korvata muissa vauvojen jumpparyhmissä.