Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

  

 "Sano se minulle, niin unohdan sen.

Näytä se minulle, niin muistan sen.

Anna minun tehdä se, niin osaan sen"

kiinalainen sananlasku

  

 

 liikutaanilosta@outlook.com

p. 044 988 3314

 

Nyt myös instassa! @gobabygofin

 

YHTEISTYÖSSÄ:

 

Disney -dance

(30min)

Asuuko perheessänne Disneyn fanittaja, joka tanssii ja eläytyy heti Frozenin kuulleessa? Tervetuloa tanssahtelemaan iloisen ja ammattitaitoisen ohjauksen parsissa, tuttujen kappaleiden mukana! Tunnilla tanssitaan, leikitään ja liikutaan hyödyntäen myös lasten omaa mielikuvitusta ja Disney satujen maailmaa. Täällä opetellaan ryhmässä toimimista tanssin ja liikuntaleikkien avulla.

Tutuiksi tulevat Disneyn kappaleet, aina ihanista klassikoista tuoreimpiin uutuuksiin!

Tunti soveltuu 3-7v tytöille ja pojille, ilman mukana olevaa aikuista. On suotavaa, että pienempien lasten huoltaja odottaa mahdollisten eroahdistusten (tai pissatusten) varalla rakennuksessa.

Tervetuloa Anna, Elsa, Cinderella, Ariel, Pocahontas, Belle sekä muut!

Ps. Saa pukeutua :)

 

Tempputanssi

(40min)

Vauhdikas ryhmä temppuilua, tanssia ja liikkumista rakastaville n.4-7 -vuotiaille pojille sekä tytöille. Tempputanssitunnilla harjoitellaan tanssin peruselementtejä, hyppyjä, pyörähdyksiä, akrobatian perusteita, tasapainoa ja kehonhallintaa. Tunnilla tutustutaan tanssin perusteisiin leikinomaisessa muodossa.

Tempputanssin tärkein tavoite on tuottaa lapselle iloa sekä onnistumisen tunteita ja johdattaa liikunnalliseen elämäntapaan ryhmässä toimien.

Lapsi osallistuu ryhmään ilman mukana olevaa aikuista. Päälle joustavat vaatteet, sisätossut (/paljailla varpailla) sekä juomapullo mukaan.