Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

  

 "Sano se minulle, niin unohdan sen.

Näytä se minulle, niin muistan sen.

Anna minun tehdä se, niin osaan sen"

kiinalainen sananlasku

  

 

 liikutaanilosta@outlook.com

p. 044 988 3314

 

YHTEISTYÖSSÄ:

 

DanceKidsDance lasten tanssiryhmät 

(45min)

Tanssitunneilla leikitään tanssillisia leikkejä, joiden tarkoituksena on tuottaa lapselle innostusta lajiin. Musiikki, rytmit ja lorut ovat tärkeä osa tunteja. Tunnit sisältävät aina fyysismotorisia harjoituksia ja luovaa tekemistä, jossa lapsi pääsee itse tuottamaan liikettä, kullekin ikätasolle sopivalla tavalla. Leikin yhteydessä lapset saavat maistiaisia eri tanssilajien lajitekniikoista. Tunnin osa-alueet koostuvat alkulämmittelystä, luovasta osuudesta, fyysismotorisista harjoituksista ja musiikkiliikunnallisesta aineesta. Monipuolisissa harjoituksissa kehittyy lapsen kehonhallinta, motoriikka, musiikillisuus, notkeus, voima, itsetunto ja sosiaaliset taidot! 

Emme harjoittele esitettäviä koreografioita tunneilla, vaan keskitymme hauskan pitoon tanssin parissa. Tuntisisällöt vaihtelee eri teemojen mukaisesti, käytämme paljon eri tanssitekniikkoja ja välineitä. Tunneilla lapset opettelevat itsenäistymistä ja ryhmässä olemista ilman vanhempia. Pienempien lasten ryhmissä on suotavaa, että huoltaja odottaa mahdollisten eroahdistusten (tai pissatusten) varalla koulurakennuksessa.
 

Satujumppa 3-4v

(45min)

Satujumpassa leikitään ja liikutaan hyödyntäen lasten omaa mielikuvitusta ja sadun maailmaa. Satujumpassa tärkeintä on yhdessä liikkuminen leikinomaisesti. Leikimme liikuntaleikkejä, seikkailemme temppuradalla ja kokeilemme välineitä.
Satujumpassa tutustutaan voimistelun alkeisiin ja tanssin maailmaan monipuolisesti mielikuvien ja musiikin avulla. Jumpassa opetellaan ryhmässä toimimista leikkien avulla. Satujumppa soveltuu 3-4v tytöille ja pojille (ilman mukana olevaa aikuista).

Pienempien lasten ryhmissä on suotavaa, että huoltaja odottaa mahdollisten eroahdistusten (tai pissatusten) varalla koulurakennuksessa.