Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

  

 "Sano se minulle, niin unohdan sen.

Näytä se minulle, niin muistan sen.

Anna minun tehdä se, niin osaan sen"

kiinalainen sananlasku

  

 

 liikutaanilosta@outlook.com

p. 044 988 3314

(info@liikutaanilosta.fi)

 

YHTEISTYÖSSÄ:

 

 Ne oikeat liikunnalliset synttärit!! 

 

Synttärit ovat jokaiselle lapselle vuoden kohokohta! Nyt sinulla on mahdollisuus järjestää lapsellesi toiminnalliset syntymäpäiväjuhlat, joihin voitte kutsua kaverit leikkimään ja touhuamaan liikunnallisten leikkien ja ratojen parissa. Lasten iloisen vauhdikkaat syntymäpäiväjuhlat tuovat väriä ja vaihtelua tavanomaisten syntymäpäiväjuhlien rinnalle.

Energiset syntymäpäivät suunnitellaan sankarin iän ja toiveiden mukaiseksi. GoBabyGo.n syntymäpäivillä liikkuminen on pääasia ja liikuntatila on kokonaisuudessaan yhden synttärin käytössä (90min). Vauhdikkaat synttärimme sisältävät aina toiveiden mukaisia liikunnallisia leikkejä, musiikkia, tasapaino- ja hyppyrataa sekä leikkivarjoleikkejä. 

Mikä olisi parempi tapa viettää synttäreitä, kun kavereiden kanssa liikkumalla? Lahjojen avausta ja täyttä tohinaa ”hikitakuulla” tunnin verran ja 30 minuuttia herkutellaan! Synttärit sisältävät ammattitaitoisen ohjauksen ja liikuntatilan. Juhlintaan voi kutsua mukaan enintään 11 lasta ja perheliikuntasyntymäpäiville 8 perhettä.

GoBabyGo.n liikunnalliset synttärit on suunnattu 2-10 vuotta täyttäville lapsille. 2-3vuotiaiden lasten syntymäpäivät ovat perheliikuntasynttäreitä, joissa lapsen oma huoltaja on aina mukana. Synttäreiden kesto on kokonaisuudessaan 90min. Mahdollinen tilan koristelu tai muu rekvisiitta ei sisälly synttäreiden hintaan. Tarjoiltavat voi nostaa esille liikuntaosuuden aikana. Synttärisankari perheineen voi saapua paikalle noin 10 min ennen tapahtumaa, jotta he ovat valmiina vastaanottamaan vieraita. Suosituksena on, että vähintään toinen synttärisankarin vanhemmista olisi mukana.

 

Synttäripaketti omilla tarjoiltavilla 100e

Hinta sisältää tulostettavat kutsukortit, tilavuokran, energisen ohjauksen, toiveiden mukaisen ohjelman (n. 60min), liikuntavälineet ja avustuksen tarjoilussa.

Helppo synttäripaketti herkuilla 140e

Hinta sisältää yllä olevan lisäksi kertakäyttölautaset ja mukit, servetit sekä kaikki tarjoiluastiat. Valitse toinen tarjoiluvaihtoehdoista:

1. MENU
Sipsiä, popcornia, karkkia, keksejä, mehua tai limpparia (ilmoita kumpi).

2. MENU 
Hedelmiä ja vihanneksia (esim. vesimelonia, viinirypäleitä, omenalohkoja, porkkanaa, kurkkua), suolatikkuja, erilaisia keksejä, mehua tai limpparia (ilmoita kumpi).

 

Muutama hyvä syy järjestää lapsesi syntymäpäiväjuhlat GoBabyGo:lla:

  1. Lapset rakastavat synttäreitä.
  2. Enemmän tilaa käytössä kuin kotona.
  3. Sinun ei tarvitse itse järjestää ja keksiä ohjelmaa.
  4. Sinun ei tarvitse pelätä aineellisia vahinkoja kotona.
  5. Synttäreitä ennen/jälkeen  ei tarvitse siivota kotia!!!
  6. Synttärijärjestelyt eivät aiheuta turhaa stressiä arkeesi.
  7. Mukavaa vaihtelua perinteisille synttäreille sekä reipasta liikkumista juhlinnan lomassa.

Syntymäpäivävarauksen peruminen alle 7 vrk, laskutetaan 50% hinnasta. Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa sähköpostilla tai kirjallisesti.

Sairastapauksessa päivämäärän muuttaminen on mahdollista.

Voit vahvistaa tarkan osallistujamäärän meille juhlia edeltävänä päivänä.

 

Varaukset ja lisätiedot: info@liikutaanilosta.fi tai 044 988 3314

 

Tulosta valmis synttärikutsu tästä linkistä!