Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

  

 "Sano se minulle, niin unohdan sen.

Näytä se minulle, niin muistan sen.

Anna minun tehdä se, niin osaan sen"

kiinalainen sananlasku

  

 

 liikutaanilosta@outlook.com

p. 044 988 3314

 

YHTEISTYÖSSÄ:

 

 Ne oikeat liikunnalliset synttärit!! 

Synttärit ovat jokaiselle lapselle vuoden kohokohta! Nyt sinulla on mahdollisuus järjestää lapsellesi toiminnalliset syntymäpäiväjuhlat, joihin voitte kutsua kaverit leikkimään ja touhuamaan liikunnallisten leikkien ja ratojen parissa. Lasten iloisen vauhdikkaat syntymäpäiväjuhlat tuovat väriä ja vaihtelua tavanomaisten syntymäpäiväjuhlien rinnalle.

Allasbileet:

Allassynttäreitä järjestetään lauantaisin Epitihian allastiloissa (Meriläistentie 1, 20740 Turku). Synttärit on suunnattu 7-15 -vuotiaille lapsille. Tästä ei synttärit voisi hauskemmiksi enää muuttua! Synttäreillä leikitään vesileikkejä ja popitetaan musiikkia, sankarin toiveiden mukaisesti. Uintiaika on noin tunti ja herkuttelemaan siirrytään synttärihuoneeseen.

Allasynttärit sisältävät tilavuokran, kaikki vesilelut ja pallot altaassa, ammattitaitoisen ohjauksen, uinninvalvonnan sekä saunan käytön. Herkkuina tarjotaan sipsiä, karkkia, keksejä, mehua tai limpparia (lautaset, mukit yms. sisältyvät hintaan). Synttäreiden kesto on 1h45min ja mukaan bileisiin voi kutsua 8-10 lasta. Altaan matala puoli on 85cm ja syvä 125cm.

Superhelpot synttärit voi varata lauantaille klo. 14.15-16.00 väliseksi ajaksi (2019 täynnä).

liikutaanilosta@outlook.com tai puhelimitse: 044-988 3314

Allassynttäripaketti 200e.

 

Teräsrautelan liikuntatilassa:

Energiset liikuntasynttärit suunnitellaan sankarin iän ja toiveiden mukaiseksi. GoBabyGo.n syntymäpäivillä liikkuminen on pääasia ja liikuntatila on kokonaisuudessaan yhden synttärin käytössä (90min). Vauhdikkaat synttärimme sisältävät aina toiveiden mukaisia liikunnallisia leikkejä, musiikkia, tasapaino- ja hyppyrataa sekä leikkivarjoleikkejä. 

Mikä olisi parempi tapa viettää synttäreitä, kun kavereiden kanssa liikkumalla? Lahjojen avausta ja täyttä tohinaa ”hikitakuulla” tunnin verran ja 30 minuuttia herkutellaan! Synttärit sisältävät ammattitaitoisen ohjauksen ja liikuntatilan. Juhlintaan voi kutsua mukaan enintään 11 lasta.

GoBabyGo.n liikunnalliset synttärit on suunnattu 4-10 vuotta täyttäville lapsille. Synttäreiden kesto on kokonaisuudessaan 90min. Mahdollinen tilan koristelu tai muu rekvisiitta ei sisälly synttäreiden hintaan. Tarjoiltavat voi nostaa esille liikuntaosuuden aikana. Synttärisankari perheineen voi saapua paikalle noin 10 min ennen tapahtumaa, jotta he ovat valmiina vastaanottamaan vieraita. Suosituksena on, että vähintään toinen synttärisankarin vanhemmista olisi mukana.

Synttäreitä järjestetään Teräsrautelan nuorisotalolla (Antreksenkuja 1, 21280 Turku).

 

Synttäripaketti omilla tarjoiltavilla 120e

Hinta sisältää tulostettavat kutsukortit, tilavuokran, energisen ohjauksen, toiveiden mukaisen ohjelman (n. 60min), liikuntavälineet ja avustuksen tarjoilussa.

 

Muutama hyvä syy järjestää lapsesi syntymäpäiväjuhlat GoBabyGo:lla:

  1. Lapset rakastavat synttäreitä.
  2. Enemmän tilaa käytössä kuin kotona.
  3. Sinun ei tarvitse itse järjestää ja keksiä ohjelmaa.
  4. Sinun ei tarvitse pelätä aineellisia vahinkoja kotona.
  5. Synttäreitä ennen/jälkeen  ei tarvitse siivota kotia!!!
  6. Synttärijärjestelyt eivät aiheuta turhaa stressiä arkeesi.
  7. Mukavaa vaihtelua perinteisille synttäreille sekä reipasta liikkumista juhlinnan lomassa.

Syntymäpäivävarauksen peruminen alle 7 vrk, laskutetaan 50% hinnasta. Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa sähköpostilla tai kirjallisesti.

Sairastapauksessa päivämäärän muuttaminen on mahdollista.

Voit vahvistaa tarkan osallistujamäärän meille juhlia edeltävänä päivänä.

 

Varaukset ja lisätiedot: liikutaanilosta@outlook.com tai 044 988 3314

 

Tulosta valmis synttärikutsu tästä linkistä!